- ۹۹/۰۴/۲۶
- ۶ نظر
یکی از آیات مهم قرآن توصیه خدا به پیامبره که وقتی خبری بهتون رسید راجع به صحت اون حتما تحقیق کنید. چقدر این آیه مشکل امروز ماست که فضای مجازی شده جای فوروارد بدون فکر یا تحقیق. حالام که هشتک میلیونی مایه آبروریزی!
دوستانم عزیزانم، وقتی یه خبر بهتون میرسه خواهش میکنم قبل از اینکه خیلی بابتش ناراحت یا خوشحال بشید ببینید چقدر راسته و چقدر همهی واقعیته. توی جریان این سه نفری که میخوان اعدام بشن چند نکته مهم هست. اول اینکه چه کسی و با چه پیشینهای داره میگه اینها صرفا جوانهای بیگناه معترض به وضع معیشت بودن؟ تاریخ همیشه بهترین معلم انسانها بوده. من به تاریخ رجوع میکنم ببینم کشورهای دارای بیشتری هشتک اعتراضی که شامل عربستان و آلبانی و امریکا بودن، با ما دوست بودن توی ادوار مختلف یا دشمن؟ این یک قسمت ماجرا که به ما میگه یه ریگی به کفش این خبر هست و باید ته و توشو دربیاریم ببینیم چه خبره.
قسمت دوم اینکه یه نگاه به آبان بندازیم که خدا روشکر همه در صحت کامل عقل زنده بودیم. میدونیم که وضع اقتصاد و معیشت خیلی بد بود. همه شاکی بودن و دوست داشتن اعتراضشون رو به گوش مسئولین برسونن. اما یهویی یه عده پیدا شدن که گند زدن به اعتراضشون و باعث شدن صداشون توی هیاهوی سوزوندن اموال عمومی و بانک گم بشه. کسایی که فیلم آدم کشتن و پلیس سوزوندن و دختر بچه کشتنشون با بمب رو توی شبکههای خارجی هم پخش کردن. یهو خانوادههایی یتیم شدن، خونها ریخته شد. خشمها بغض شد و صداها توی گلو موند. حق اعتراضمون رو دزدیدن و ۱۰_۱۲ نفر از هموطنامون کشتن و فیلم گرفتن به امید پناهندگی و فرار کردن به ترکیه. هیشکیم نفهمید کی بودن.
اما مدتی بعد به جرم سرقت مسلحانه از بانک دستگیر شدن و یهو توی جریانات بازجویی فیلمای آبان که توی گوشیشون بود لو رفت...
من و توی ایرانی جای اینکه مثل گرررگ بیدار و هوشیار باشیم، واداده و گوش به فرمان همون چندتا شبکه خارجی، میلیونی هشتک زدیم...
اینا همون شبکههایی بودن که برای شهادت سردار سلیمانی عزیزمون هلهله راه انداختن. کاش یکم بیشتر حواسمون رو جمع می کردیم...
- ۹۹/۰۴/۲۶
دلیل اصلی بالا بودن هشتگ ها توی کشور های فرانسه، آمریکا و اینهایی که گفتید اینه که ایرانی ها با ویپیان این کشور ها میرن توییتر،
این به کنار کلا مهم نیست،
ماجرای ۱۰ـ۱۲ نفر هموطن کشته شدمون چیه؟